Palsu Tungsten molybdenum

Products

Industry Electronics

banget termal doyo, koefisien kontrol saka termal expansion lan kemurnian materi pinunjul. Jelas: Kita produk kanggo industri electronics duwe fisik banget khusus. Digunakake minangka piring basa lan spreaders panas, padha mesthekake linuwih saka peralatan listrik.

Ing kawitan marketing, kasunyatan sing komponen electrical generate panas ora bakal koyone apa padha sumelang ing bab. Sakniki, prakteke sembarang schoolchild bisa ngomong sing bagean komputer njaluk anget nalika diuripake ing. Nalika piranti operasi, babagan energi listrik ing diwenehake wis ilang minangka panas. Nanging supaya kita njupuk dipikir nyedhaki: Transfer panas uga bisa dinyatakaké flux panas per unit (saka) area (panas Kapadhetan flux). Minangka conto ing graph ing ilustrasi, Kapadhetan flux panas ing akeh komponen elektronik bisa nemen. Minangka dhuwur minangka ing tenggorokan nozzle roket kang Suhu duwur 2 800 ° C uga njedhul.

Koefisien saka expansion termal iku faktor kritis liyane kanggo kabeh semikonduktor. Yen semikonduktor lan materi cawan nggedhekake lan kontrak ing beda tarif nalika kapapar owahan ing suhu banjur nandheske mechanical njedhul. Iki bisa ngrusak semikonduktor utawa ngrusak sambungan antarane chip lan spreader panas. Nanging, karo bahan kita, ngerti ana ing tangan aman. bahan kita duwe koefisien paling luweh saka termal expansion kanggo gabung semikonduktor lan keramik.

Electronics-industri

Minangka piring basa semikonduktor, contone, kita bahan sing digunakake ing turbin angin, sepur lan industri aplikasi. Ing modul daya semikonduktor kanggo inverters (thyristors) lan dioda daya, padha muter peran kritis. Apa? Thanks kanggo koefisien paling luweh saka termal expansion lan banget termal doyo, piring basa semikonduktor mbentuk basa kuwat kanggo semikonduktor Silicon sensitif lan mesthekake urip layanan modul liwat 30 taun.

spreaders panas lan piring basa digawe saka molybdenum, tungsten, MoCu, WCu, Cu-MoCu lan Cu-MoCu-Cu Laminasi andal dissipate panas kui ing komponen electrical. Iki loro ngalangi overheating piranti electrical lan mundhak umur produk. spreaders panas kita bantuan njaga lingkungan kelangan, contone, ing modul IGBT, paket RF utawa Kripik LED. Kita wis dikembangaké material komposit MoCu banget khusus kanggo piring operator ing Kripik LED. Iki wis koefisien saka expansion termal padha menyang ing sapir lan keramik.

We sumber produk kita kanggo industri electronics karo macem-macem kemul. Padha rumeksa bahan marang karat lan nambah sambungan solder antarane semikonduktor lan materi kita.



Tampilan Online Chat!