Palsu Tungsten molybdenum

Products

Engineering Medical

Kanggo sing peralatan X-ray lan tomographs komputer, produsen piranti medical masrahaken kapitadosan ing anodes nulis kita lan target X-ray digawe saka TZM, MHC, wesi tungsten-rhenium lan tungsten-tembaga. Kita tabung lan detector komponen, contone ing wangun rotors, komponen prewangan, kumpulan cathode, emitters CT collimators lan shieldings, saiki bagean santosa teknologi diagnostik imaging modern.

radiation X-ray occurs nalika elektron sing decelerated ing anode ing. Nanging, 99% saka energi input diowahi dadi panas. logam kita bisa tahan Suhu lan mesthekake Manajemen termal dipercaya ing sistem X-ray.

Medical-Lengineering

n lapangan radioterapi kita nulung ing Recovery saka puluhan ewu patients. Kene, tliti absolut lan kualitas uncompromising sing penting. collimators multileaf kita lan shieldings digawe saka utamané kandhel tungsten-heavy logam campuran logam Densimet® ora Sarak millimeter saka Yahoo iki. Padha mesthekake yen radiation wis fokus ing kuwi cara sing tumiba ing tissue diseased karo akurasi pinpoint. Tumor sing kapapar mepe-dhuwur tliti nalika sehat tissue tetep dilindhungi.

Nalika nerangake kawulo manungsa, kita kaya ing kontrol lengkap. chain produksi ora miwiti karo purchasing logam nanging karo abang saka mentahan materi kanggo mbentuk bubuk logam. Mung ing cara iki kita bisa entuk kemurnian materi dhuwur sing characterizes produk kita. We Pabrik komponen metallic kompak saka ceceg wêdakakêna keropos. Nggunakake pangolahan mbentuk khusus lan langkah Processing mechanical, uga negara-saka-saka-gambar nutupi lan gabung teknologi, kita nguripake iki menyang komponen Komplek saka maksimum performanceand kualitas pinunjul.



Tampilan Online Chat!