Palsu Tungsten molybdenum

Produk

Power Distribution Lan Transmission

The Power Transmission lan Distribution (T / D) unit bisnis develops sistem kontak ngalih awet lan arang banget suhu-tahan. Kita pelanggan nganggo sistem kanggo ngontrol voltase nganti 1 200 kilovolts lan sapunika saka nganti 50 kiloamps. Arcing ngasilake Suhu kang nganti 20 000 ° C. Where logam conventional bakal gagal, tungsten-tembaga (WCu), tembaga-krom (CuCr) lan tungsten carbide-perak (WCAg) supaya sirah kelangan.

Ngoper kontak digawe saka tungsten-tembaga sing migunaaké ngganggu lan nyambung sirkuit listrik malah ing tegangan dhuwur.

pd

Indestructible: Kanthi dhuwur resistance nyandhang lan situs erosi busar paling luweh, kontak arcing kita bisa tekan urip layanan liwat 40 taun.

Siap kanggo instalasi: Kontak piyambak ora cukup - kita ngumpul lan nyambung kabeh bagean individu perlu kontak ngalih kasir lan tetep lan sumber sampeyan karo sistem kontak lengkap siap kanggo instalasi.



Tampilan Online Chat!