Palsu Tungsten molybdenum

Products

Tungsten Heavy Wesi

Kapadhetan dhuwur, formability banget lan machinability, resistance karat pinunjul, pengaturan dhuwur kelenturan, termal doyo nyengsemaken lan termal expansion kurang. We saiki: tungsten logam wesi abot kita.

Kita "heavyweights" digunakake, contone, ing industri aviation lan aerospace, teknologi medical, industri otomotif lan pengecoran utawa kanggo ngebur lenga lan gas. We sedhela saiki telu ing ngisor iki:

tungsten kita heavy metal wesi W-Ni-Fe lan W-Ni-Cu duwe Kapadhetan utamané dhuwur (17.0 kanggo 18,8 g / cm3) lan nyedhiyani shielding dipercaya marang X-ray lan radiasi gamma. Loro-lorone W-Ni-Fe lan materi non-Magnetik kita W-Ni-Cu digunakake kanggo ngreksa contone ing aplikasi medical nanging uga ing industri lenga lan gas. Minangka collimators ing peralatan radiation therapy padha mesthekake lan cahya akurat. Ing wawas bobot kita migunakaken Kapadhetan utamané dhuwur saka tungsten logam campuran logam abot kita. W-Ni-Fe lan W-Ni-Cu nggedhekake mung sethithik banget ing suhu dhuwur lan dissipate panas utamané uga. Minangka sisipan jamur kanggo karya aluminium pengecoran, padha bisa bola-bali digawe panas lan digawe adhem tanpa dadi gapuk.

Ing proses Listrik Discharge Machining (EDM), logam sing machined kanggo tingkat nemen saka tliti kanthi cepot electrical antarane workpiece lan elektroda. Nalika tembaga lan grafit elektrods ora nganti proyek, nyandhang-tahan elektrods tungsten-copper- bisa mesin malah logam hard tanpa kangelan. Ing nozzles semprotan plasma kanggo industri nutupi, ing materi saka tungsten lan tembaga maneh nglengkapi siji liyane sampurna.

Nyusup tungsten metallic logam abot kalebu loro komponen materi. Sajrone proses Manufaktur rong tahapan, basa sintered keropos pisanan diprodhuksi saka komponèn karo titik leleh sing luwih, contone logam refractory, sadurunge pori mbukak banjur nyusup karo komponèn liquified karo titik leleh ngisor. Sifat-sifat saka komponen individu tetep panggah. Nalika periksa ing mikroskop, sifat saben komponen terus dadi bukti. Ing tingkat macroscopic, Nanging, ing situs saka komponen individu digabungake. Minangka materi metallic Sato, materi anyar uga, contone, nduweni termal doyo anyar lan nilai termal expansion.

THA

logam tungsten-heavy phase-sintered Liquid sing diprodhuksi saka dicampur saka serbuk logam ing proses produksi-tataran siji sajrone komponen karo nilai leleh murah ilang dhateng sing karo luwih leleh nilai. Nalika tahap Binder, komponen iki mbentuk wesi karo sing duwe titik leleh sing luwih. Malah jumlah gedhe saka tungsten, kang duwe titik leleh dhuwur, punika dipun bibaraken sak phase Binder. phase Cairan bahan komposit sintered Plansee kang entuk manfaat saka Kapadhetan komponèn tungsten kang, pengaturan kelenturan lan kemampuan kanggo nresep X-ray lan radiasi gamma tanpa gerah saka samubarang drawbacks gadhah Processing tungsten murni Ing kontras, koefisien saka expansion termal lan termal doyo lan electrical komponen phase-sintered Cairan gumantung menyang ombone gedhe ing komposisi melu ing phase Binder.

Back-cast bahan bebarengan gabungke materi saka loro komponen materi beda. Sajrone proses iki, bahan piyambak sing disimpen ing negara asli lan sing kaiket mung ing prapatan lancip. Logam sing nggabungke ing jamur kanggo mbentuk jaminan mung sawetara mikrometer ing ukuran. Boten kados welding lan soldering Techniques, cara iki utamané stabil lan njamin konduksi termal paling luweh.



Tampilan Online Chat!