Фалсификувани волфрам молибден

производи

Воздухопловството и одбраната

Воздухопловството и одбрана

Волфрам, молибден, Танталови и ниобиум се од суштинско значење материјали за авијација и одбраната индустрии поради нивните својства: стабилноста на висока температура, густина и цврстина на истегнување, нивниот одличен материјал обработливост и заштита од радијација.WhatsApp Онлајн Chat!