Фалсификувани волфрам молибден

производи

медицински факултет

За нивните Х-зраци опрема и компјутерски tomographs, производители на медицински помагала место нивната доверба во нашата стационарни аноди и Х-зраци цели направени од TZM, MHC, волфрам-рениум легури и волфрам-бакар. Нашите компоненти цевка и детектор, на пример, во форма на ротори, имајќи компоненти, катодна собранија, емитери КТ collimators и shieldings, сега се цврсто утврдени дел на најсовремени дијагностички слики технологија.

X-зраци се јавува кога електрони се забавување на анодата. Сепак, 99% од внесување енергија се претвора во топлина. Нашите метали можат да издржат високи температури и да се обезбеди сигурен термички управување во рамките на системот на Х-зраци.

Медицински Lengineering

n областа на радиотерапија, ние им помогне во обновување на десетици илјади пациенти. Еве, апсолутна прецизност и бескомпромисен квалитет се од суштинско значење. Нашите multileaf collimators и shieldings направени од особено густа волфрам тешки метални легури Densimet® не отстапуваат ниту за милиметар од оваа цел. Тие се осигура дека зрачењето е фокусирана на таков начин што тоа паѓа на заболеното ткиво со неверојатна точност. Тумори се изложени на висока прецизност зрачење додека здравото ткиво останува заштитени.

Кога станува збор за благосостојбата на човекот, ние сакаме да биде во целосна контрола. Нашиот производен синџир не започне со купување на метал, но со намалување на суровина за да формираат метал во прав. Само на тој начин можеме да се постигне висока чистота материјал, кој се карактеризира со нашите производи. Ние производство на компактен метални компоненти од порозен прав празни места. Користење на специјални процеси формирање и механичка обработка чекори, како и state-of-the-art слој и се приклучи технологија, ние се претвори во овие сложени компоненти на максимална performanceand исклучителен квалитет.WhatsApp Онлајн Chat!