Фалсификувани волфрам молибден

производи

термички процеси

Знаеме дека на свој, па дури и на совршен материјал не е доволно. Тоа е причината зошто повеќе од десет на нашите инженери се специјализираат во целост во областа на градежништвото печка. Тие ќе работат со вас од првиот цртежи од вашите компоненти печка до завршувањето на производот. Ние ги оптимизираме нашите компоненти за да ги задоволат специфичните барања барани од страна на температура, атмосфера и циклус пати се вклучени во вашиот процес.

печка

Немаш ништо да се грижите за: Од метал во прав во текот на завршен топла зона, на фалсификувани ние се грижиме за себе сè. Ние ги користиме на state-of-the-art сечење, обликување, обработка и опрема за обложување. Но, тоа е нашите вработени кои се направи вистинска разлика. Благодарение на нашите многу години на искуство, тие знаат како да се справи дури и оние метали кои не се лесно да се работи. Во корист за вас: тесни толеранции и бескомпромисен прецизност. Право до последниот навртките или завртките. Затоа што ние не остави да се справат со одвоен делови, но се соберат дури и на најголемите топла зони директно во вашите простории.WhatsApp Онлајн Chat!