Falsifikuar Molybdenum tungsten

Produkte

Electronics Industry

përçueshmëri të shkëlqyer termik, një koeficient i kontrolluar i zgjerimit termik dhe pastërti të pazgjidhura materiale. Krejtësisht e qartë: Produktet tona për industrinë elektronike kanë veti shumë të veçanta fizike. Përdoret si pllaka bazë dhe spreaders ngrohjes, ato të sigurojnë besueshmërinë e pajisjeve elektrike.

Në shikim të parë, fakti që komponentet elektrike të gjeneruar ngrohje nuk do të duket të jetë çdo gjë për t'u shqetësuar rreth. Në ditët e sotme, praktikisht çdo nxënëse mund t'ju them se një pjesë e një kompjuteri për të marrë të ngrohtë, ndërsa ajo është e ndezur. Ndërsa pajisja është duke vepruar, një pjesë e energjisë elektrike të furnizuar humbet si nxehtësi. Por, le të marrin një vështrim më të afërt: Bartja e nxehtësisë mund të shprehet si fluksit të nxehtësisë për njësi (e) zona (densitetit të fluksit të nxehtësisë). Si shembujt në grafikun ilustruar, dendësia e fluksit të ngrohjes në shumë komponente elektronike mund të jenë ekstreme. Aq i lartë sa në një grykë grykë raketa në të cilën temperatura të larta deri 2 800 ° C mund të lindin.

Koeficienti i zgjerimit termik është një tjetër faktor i rëndësishëm për të gjithë Gjysem perçuesit. Nëse gjysmëpërçues dhe materiale pjatë bazë zgjerohet dhe të kontratës me ritme të ndryshme kur të ekspozuar ndaj ndryshimeve në temperaturën e pastaj thekson mekanike lindin. Këto mund të dëmtojë gjysmëpërçues ose pengojë lidhjen midis chip dhe shpatull ngrohjes. Megjithatë, me materialet tona, ju e dini se ju jeni në duar të sigurta. materialet tona kanë koeficientin optimal të zgjerimit termik për bashkimin gjysmëpërçuesve dhe qeramika.

Electronics-industri

Si pllaka bazë gjysmëpërçues, për shembull, materialet tona janë përdorur në turbinave të erës, trenat dhe aplikimet industriale. Në modulet gjysmëpërçues pushtet për Inverters (Thyristors) dhe diodes pushtetit, ata luajnë një rol kritik. Pse? Falë koeficientin e tyre optimal të zgjerimit termik dhe përçueshmëri të shkëlqyer termike, pllaka bazë gjysmëpërçues formojnë bazë të fortë për gjysmëpërçues ndjeshme silic dhe për të siguruar një jetë të shërbimit modul prej mbi 30 vjet.

spreaders ngrohjes dhe pllaka bazë bërë nga molibden, tungsten, MoCu, NJKL, Cu-MoCu dhe Cu-MoCu-Cu laminates besueshme të zhduket ngrohjes gjeneruar në komponente elektrike. Kjo dyja pengon overheating e pajisjeve elektrike dhe rrit lifetimes produkt. spreaders tona ngrohjes të ndihmuar në ruajtjen e një mjedisi të ftohtë, për shembull, në modulet IGBT, paketa RF ose patate të skuqura LED. Ne kemi zhvilluar një material shumë të veçantë MoCu përbërë për pllaka zgarë në patate të skuqura LED. Kjo ka një koeficient të zgjerimit termik të ngjashme me atë të safir dhe qeramika.

Ne furnizimit me produktet tona për industrinë elektronike me një shumëllojshmëri të veshjeve. Ata mbrojnë materialet kundër korrozionit dhe për të përmirësuar lidhjen lidhës midis gjysmëpërçues dhe materialit tonë.WhatsApp Online Chat!