Falsifikuar Molybdenum tungsten

Produkte

Lighting Industry

Lighting-industri-1

Ne shpjegoj dhe kalit tela tonë gjobë. Ky tel është përdorur për shembull si filamente në llambat halopgjen. telat tona tungsten janë prodhuar dritë në llambat inkandeshente që nga viti 1990. Dhe sot, metale tona zjarrduruese janë ende ndriçim rrugën. Për shembull, në llambat halopgjen, llambat shkarkuese intensitet të lartë ose LEDs.WhatsApp Online Chat!