Falsifikuar Molybdenum tungsten

Produkte

Inxhinieri mjekësore

Për pajisjet e tyre të X-ray dhe tomographs kompjuterike, prodhuesit pajisje mjekësore vendosin besimin e tyre në anodes tona stacionare dhe objektivat X-ray bërë nga TZM, MHC, lidhjeve tungsten-rhenium dhe tungsten-bakrit. tub dhe detektor tona komponentët, për shembull në formën e rotors, duke mbajtur komponentët, kuvendet katodë, emitters kolimator CT dhe shieldings, tani janë një pjesë e qëndrueshme e imazhit teknologjisë moderne diagnostike.

Rreze-X rrezatim ndodh kur elektrone janë të ngadalësuar në anode. Megjithatë, 99% e energjisë input është konvertuar në nxehtësi. metale tona mund të përballojë temperaturat e larta dhe për të siguruar menaxhim të besueshëm termike brenda sistemit X-ray.

Medical-Lengineering

n fusha e radioterapi ne të ndihmuar në shërimin e dhjetëra mijëra pacientëve. Këtu, saktësi absolute dhe pa kompromis të cilësisë janë thelbësore. kolimator tona multileaf dhe shieldings bëra nga tungsten-rëndë veçanërisht dendur aliazh metalik Densimet® nuk devijojnë një milimetër nga ky qëllim. Ata sigurojnë se rrezatimi është i fokusuar në mënyrë të tillë që të bie në indet e sëmura me saktësi të përpiktë. Tumoret janë të ekspozuar ndaj rrezatim të lartë saktësi, ndërsa indet e shëndetshme mbetet mbrojtura.

Kur është fjala për mirëqenien e njeriut, ne si të jetë në kontroll të plotë. zinxhir prodhimi ynë nuk fillon me blerjen e metalit, por me reduktimin e lëndëve të para për të formuar pluhur metalik. Vetëm në këtë mënyrë mund të arrijë pastërti të lartë materiale që karakterizon produktet tona. Ne prodhimin e komponenteve kompakt metalike nga boshllëqet poroz pluhur. Duke përdorur procese të veçanta formimin dhe hapat mekanike të përpunimit, si dhe shtet-e-artit-shtresë dhe bashkimin e teknologjive, jemi kthyer ato në komponentë komplekse e maksimale performanceand cilësi të shquara.WhatsApp Online Chat!