Ngajalin tungsten molybdenum

produk

Industri éléktronika

konduktivitas termal alus teuing, a koefisien dikawasa of ékspansi termal na purity bahan beredar. Sampurna jelas: produk kami keur industri elektronika mibanda pasipatan fisik pisan husus. Dipaké salaku pelat basa jeung spreaders panas, maranéhna mastikeun reliabiliti pakakas listrik.

Dina glance kahiji, kanyataan yén komponén listrik ngahasilkeun panas moal bakal sigana nanaon salempang ngeunaan. Kiwari, praktis wae schoolchild bisa ngabejaan Anjeun yen bagéan komputer anu meunang haneut bari eta switched dina. Bari alat kasebut operasi, nu saimbang énérgi listrik dina disadiakeun geus leungit jadi panas. Tapi hayu urang nyandak hiji tampilan ngadeukeutan: The mindahkeun panas ogé bisa ditembongkeun salaku fluks panas hapa (tina) aréa (panas dénsitas fluks). Salaku conto dina grafik ngagambarkeun, dénsitas fluks panas dina loba komponén éléktronik tiasa ekstrim. Saluhur dina tikoro nozzle rokét nu hawa saluhur 2 800 ° C bisa hudang.

Koefisien of ékspansi termal mangrupa faktor kritis sejen pikeun sakabéh semikonduktor. Lamun semikonduktor sarta bahan plat base dilegakeun tur kontrak di ongkos béda lamun kakeunaan parobahan suhu lajeng stresses mékanis timbul. Ieu bisa ngaruksak semikonduktor atawa ngaruksak sambungan antara chip sarta spreader panas. Sanajan kitu, kalawan bahan urang, anjeun terang anjeun dina leungeun aman. bahan kami boga koéfisién optimum tina ékspansi termal pikeun ngagabung semikonduktor sarta keramik.

Éléktronika-industri

Salaku pelat base semikonduktor, contona, bahan kami dipaké dina PLTMH angin, karéta jeung aplikasi industri. Dina modul kakuatan semikonduktor pikeun inverters (thyristors) jeung diodes kakuatan, maranéhna maénkeun peran kritis. Naha? Hatur nuhun kana koefisien optimum maranéhanana ékspansi termal sarta konduktivitas termal alus teuing, pelat base semikonduktor ngabentuk dasar kuat pikeun semikonduktor silikon sénsitip sarta mastikeun hiji kahirupan layanan modul ngeunaan leuwih 30 taun.

spreaders panas sarta pelat base dijieun tina molybdenum, tungsten, MoCu, WCu, Cu-MoCu na Cu-MoCu-Cu laminates reliably dissipate panas dihasilkeun dina komponén listrik. Ieu duanana nyegah overheating alat listrik sarta ngaronjatkeun lifetimes produk. spreaders panas urang mantuan mulasara lingkungan tiis, contona, dina modul IGBT, bungkusan RF atawa chip LED. Kami geus ngembangkeun hiji bahan komposit MoCu pisan husus pikeun pelat pamawa dina chip LED. Ieu ngabogaan koefisien of ékspansi termal sarua jeung nu inten biru jeung keramik.

Urang nyadiakeun produk urang keur industri elektronika kalawan rupa-rupa coatings. Aranjeunna ngajaga bahan ngalawan korosi sarta ngaronjatkeun sambungan solder antara semikonduktor sarta bahan urang.



WhatsApp Online Chat!