Ngajalin tungsten molybdenum

produk

Industri cahaya

Cahaya-industri-1

kami ngalempengkeun na anneal kawat rupa urang. kawat ieu dipaké contona sakumaha filaments di lampu halogén. kawat tungsten urang geus ngahasilkeun cahaya dina lampu Pijer saprak 1990. Sarta kiwari, logam refractory urang nu masih cahaya jalan. Contona, dina lampu halogén, lampu ngurangan inténsitas tinggi atawa LEDs.



WhatsApp Online Chat!