Panemuan mineral anyar ing alam ing Henan

Bubar, wartawan sinau saka Biro Geologi Provinsi Henan lan eksplorasi mineral yen mineral anyar dijenengi kanthi resmi dening Asosiasi Internasional kanggo eksplorasi lan pangembangan mineral, lan disetujoni dening klasifikasi mineral anyar.

Miturut teknisi Biro, tambang perak kongtizu ditemokake ing tambang emas Yindongpo, Kabupaten Tongbai, Kutha Nanyang, Provinsi Henan.Iki minangka anggota nomer sanga saka kulawarga mineral anyar internasional sing kalebu "kewarganegaraan Henan".Sawise studi mineralogi sistematis babagan sifat fisik, komposisi kimia, struktur kristal lan karakteristik spektral, tim riset dikonfirmasi manawa iku mineral anyar saka kulawarga tetrahedrite sing durung ditemokake ing alam.

空铁黝银矿样本

Miturut pengamatan lan riset, sampel mineral werna abu-abu ireng, abu-abu ing cahya sing dibayangke, lan nduweni bayangan internal abang coklat, luster metalik opaque lan garis-garis ireng.Iku rapuh lan cedhak karo mineral kayata bijih perak layung, sphalerite, galena, tetrahedrite perak wesi kosong lan pirit.

Kacarita tetrahedrit wesi kosong minangka mineral tetrahedrit sing paling sugih perak ing alam, kanthi kandungan perak 52,3%.Sing luwih penting, struktur khusus kasebut dikenal minangka misteri kulawarga tetrahedrite sing durung kapecahake dening kanca-kanca internasional.Kinerja sing luar biasa ing katalisis, sensing kimia lan fungsi fotoelektrik wis dadi titik panas ing lapangan riset kluster perak.


Wektu kirim: Apr-06-2022