Palsu Tungsten molybdenum

Produk

Industry Coating

kemul Molybdenum sing komponen wigati saka Transistor lancip-film digunakake ing layar TFT-LCD. Iki nyedhiyani kontrol cepet saka titik gambar individu (piksel) lan Akibate mesthekake kualitas gambar utamané cetha.

Ing cara magnetron sputtering partikel metal cilik sing vaporized saka target sputtering lan banjur setor minangka film lancip ing landasan kaca. Ing cepet, proses nutupi ekonomi iki, kabeh bahan kudu ketemu kritéria kualitas dhuwur. Sampeyan bisa gumantung ing target metallic sputtering kita.



Tampilan Online Chat!