Falsifikuar Molybdenum tungsten

Produkte

Veshje Industrisë

Veshje molibden janë komponentet thelbësore e transistorëve të hollë-film të përdorura në ekranet TFT-LCD. Këto ofrojnë kontroll të menjëhershëm të dots individuale imazhit (pixels) dhe rrjedhimisht siguruar cilësinë e veçanërisht të mprehtë imazhit.

Në metodën magnetron sputtering grimcat e vogël metalike janë vaporized nga objektivat sputtering dhe janë depozituar më pas si një film i hollë në substrate xhami. Në këtë proces të shpejtë, ekonomik Veshje, të gjitha materialet duhet të plotësojnë kriteret e cilësisë më të lartë. Ju mund të mbështetet në objektivat tona metalike sputtering.WhatsApp Online Chat!