Falsifikuar Molybdenum tungsten

Produkte

Aviacionit dhe të mbrojtjes

Aviation-dhe-mbrojtjes

Tungsten, molibden, tantal dhe niob janë materialet e domosdoshme për industrinë e aviacionit dhe të mbrojtjes për shkak të pronave të tyre: stabiliteti temperaturë të lartë, dendësia dhe forca elastik, machinability e tyre të shkëlqyer materiale, dhe mbrojtjes nga rrezatimi.WhatsApp Online Chat!