Falsifikuar Molybdenum tungsten

Produkte

Proceset termike

Ne e dimë se më vete, edhe material i përsosur nuk është e mjaftueshme. Kjo është arsyeja pse më shumë se dhjetë nga inxhinierët tanë të specializuar tërësisht në fushën e ndërtimit furre. Ata do të punojnë me ju nga vizatimet e para të komponentëve tuaj furre deri në përfundimin e produktit. Ne zgjedh komponentet tona për të përmbushur kërkesat specifike të kërkuara nga temperatura, atmosferë dhe ciklit kohët e përfshira në procesin tuaj.

stufë

Ju keni asgjë për t'u shqetësuar rreth: Nga pluhur metalik deri në zonën e përfunduar të nxehtë, në të falsifikuara ne të kujdeset për çdo gjë veten. Ne përdorim shtet-e-artit-prerja, formimin, përpunimit dhe pajisje Veshje. Por ajo është punësuarit tanë që bëjnë dallimin e vërtetë. Falë vitet tona shumë përvojë, ata e dinë se si për të trajtuar edhe ato metale që nuk janë punuar lehtë. Përfitim për ju: tolerancat ngushta dhe saktësi pa kompromis. Të drejtë deri në arrë e fundit ose si rrufe në qiell. Sepse ne nuk largohet nga ju për të përballuar me pjesë të shkëputura, por mblidhen edhe zonat më të mëdha të nxehtë direkt në ambientet tuaja.WhatsApp Online Chat!