Ngajalin tungsten molybdenum

produk

termal prosés

Urang terang yen dina sorangan, komo bahan sampurna teu cukup. Éta pisan sababna naha leuwih ti sapuluh tina insinyur urang ngahususkeun sagemblengna dina widang konstruksi tungku. Aranjeunna baris dianggo sareng anjeun tina gambar éta pisan mimiti komponén tungku Anjeun liwat ka parantosan produk. Urang ngaoptimalkeun komponén urang pikeun minuhan sarat husus nungtut ku hawa, atmosfir sarta siklus kali aub dina prosés Anjeun.

hawu

Anjeun nganggur salempang ngeunaan: Ti powder logam ngaliwatan ka zone panas nu réngsé, di ngajalin kami ngurus sagalana sorangan. Kami nganggo kaayaan-of-nu-seni motong, ngabentuk, machining jeung alat palapis. Tapi éta pagawé urang anu nyieun beda nyata. Hatur nuhun kana sababaraha taun urang tina pangalaman, maranéhna terang kumaha carana ngadamel malah jelema logam nu teu gampang digawé. Kauntungan ka anjeun: tolerances sempit tur precision uncompromising. Katuhu ka handap kana nut panungtungan atawa baud. Kusabab urang henteu ninggalkeun anjeun Cope jeung bagian detached tapi ngumpul komo panas zona panggedena langsung di enggon Anjeun.



WhatsApp Online Chat!