Industri

  • Naon éléktroda tungsten pangsaéna?

    Naon éléktroda tungsten pangsaéna?

    Éléktroda tungsten pangsaéna pikeun aplikasi khusus gumantung kana faktor sapertos jinis las, bahan las sareng arus las.Sanajan kitu, sababaraha éléktroda tungsten ilahar dipaké ngawengku: 1. éléktroda tungsten Thoriated: biasana dipaké pikeun las DC tina stainless steel, nikel sadayana ...
    Maca deui
  • Naon alloy logam beurat?

    Naon alloy logam beurat?

    alloy logam beurat mangrupakeun bahan dijieun tina kombinasi logam beurat, mindeng kaasup elemen kayaning beusi, nikel, tambaga jeung titanium.alloy ieu dipikawanoh pikeun dénsitas luhur maranéhanana, kakuatan sarta lalawanan korosi, sahingga mangpaat dina rupa-rupa aplikasi industri.Sababaraha kom...
    Maca deui
  • logam naon dipaké pikeun counterweight nu?

    logam naon dipaké pikeun counterweight nu?

    Kusabab dénsitas sareng beuratna anu luhur, tungsten biasana dianggo salaku logam counterweight.Sipatna ngajantenkeun idéal pikeun aplikasi anu ngabutuhkeun counterweights kompak sareng beurat.Sanajan kitu, gumantung kana sarat husus tina aplikasi, logam lianna kayaning kalungguhan, baja, sarta sometim ...
    Maca deui
  • Naon tantalum diwangun?

    Naon tantalum diwangun?

    Tantalum mangrupa unsur kimiawi lambang Ta sarta nomer atom 73. Ieu diwangun ku atom tantalum kalawan 73 proton dina inti.Tantalum mangrupakeun logam transisi langka, teuas, biru-abu, lustrous anu pohara tahan ka korosi.Hal ieu mindeng alloyed kalawan logam séjén pikeun ngaronjatkeun mecha na ...
    Maca deui
  • Naon warna tungsten anjeun pake pikeun aluminium?

    Naon warna tungsten anjeun pake pikeun aluminium?

    Dina industri pangolahan aluminium anu ngembang pesat ayeuna, milih bahan las anu leres janten penting pisan.Bubuka panganyarna tina hiji téhnologi inovatif disetel ka ngarobah industri - pamakéan éléktroda tungsten warna-spésifik pikeun ngaronjatkeun kualitas hiji ...
    Maca deui
  • Naon unsur pemanasan sareng tungsten?

    Naon unsur pemanasan sareng tungsten?

    Unsur pemanasan dijieun kalayan tungsten dipaké dina sagala rupa aplikasi suhu luhur alatan sipat luar biasa tungsten urang, kayaning titik lebur tinggi na, kakuatan alus teuing dina suhu luhur, sarta tekanan uap low.Ieu sababaraha jinis elemen pemanasan umum anu ngagunakeun tungst ...
    Maca deui
  • Naon fitur distinguishing tina baja tungsten?

    Naon fitur distinguishing tina baja tungsten?

    Biasana nalika karasa bahan luhur, résistansi ngagem ogé luhur;kakuatan flexural tinggi, dampak kateguhan ogé tinggi.Tapi nu leuwih luhur karasa bahan, kakuatan bending sarta kateguhan dampak leuwih handap.Baja-speed tinggi alatan kakuatan bending tinggi jeung kateguhan dampak, sakumaha ...
    Maca deui
  • Naha tungsten ditambahkeun kana baja?

    Naha tungsten ditambahkeun kana baja?

    Tungsten ditambahkeun kana baja pikeun sababaraha alesan: 1. Ngaronjatkeun karasa: Tungsten ngaronjatkeun karasa tur ngagem lalawanan tina baja, sahingga cocog pikeun aplikasi mana baja perlu tahan tingkat luhur maké jeung cimata.2. Ningkatkeun kakuatan: Tungsten ngabantosan ningkatkeun kakuatan sareng tog ...
    Maca deui
  • Bakal aya parobahan anyar dina industri tungsten jeung molybdenum di 2024, aya nanaon anjeun terang?

    Bakal aya parobahan anyar dina industri tungsten jeung molybdenum di 2024, aya nanaon anjeun terang?

    Industri tungsten sareng molibdenum diperkirakeun nyaksian séri parobihan anu teu pernah terjadi sareng kasempetan anyar dina 2024, saluyu sareng évolusi gancang tina struktur ékonomi global sareng kamajuan kontinyu tina inovasi téknologi.Kusabab sipat fisikokimia anu unik, ...
    Maca deui
  • Naha harga tungsten jadi luhur ayeuna?

    Naha harga tungsten jadi luhur ayeuna?

    Dina élmu bahan sareng manufaktur industri ayeuna, tungsten sareng alloy na seueur dipilarian bahan kusabab sipat unikna.Tungsten, logam langka sareng titik lebur anu luhur pisan, kapadetan luhur, karasa luar biasa sareng konduktivitas listrik anu saé, seueur dianggo ...
    Maca deui
  • Alesan pikeun fluctuations harga éléktroda tungsten?

    Alesan pikeun fluctuations harga éléktroda tungsten?

    Éléktroda tungsten, hiji asset invaluable pikeun industri las, mangrupa alat indispensable pikeun operasi las profésional alatan sipat unik maranéhanana sarta rentang aplikasi.Sanajan kitu, harga alat ieu mindeng nembongkeun fluctuations luar biasa.Naha ieu kasus?Hayu urang nyandak hiji ...
    Maca deui
  • Naon sipat alloy nikel tungsten?

    Naon sipat alloy nikel tungsten?

    Tungsten-nikel alloy, ogé katelah tungsten alloy beurat, biasana diwangun ku tungsten jeung nikel-beusi atawa nikel- tambaga matrix.alloy ieu sababaraha sipat penting, diantarana: 1. High density: Tungsten-nikel alloy boga dénsitas tinggi, sahingga bisa dipaké dina aplikasi mana beuratna ...
    Maca deui