Industri

  • Apa elektroda tungsten sing paling apik?

    Apa elektroda tungsten sing paling apik?

    Elektroda tungsten paling apik kanggo aplikasi tartamtu gumantung ing faktor kayata jinis welding, materi welding lan saiki welding.Nanging, sawetara elektroda tungsten sing umum digunakake kalebu: 1. Elektroda tungsten Thoriated: biasane digunakake kanggo welding DC saka stainless steel, nikel kabeh ...
    Waca liyane
  • Apa wesi logam abot?

    Apa wesi logam abot?

    Wesi logam abot minangka bahan sing digawe saka kombinasi logam abot, asring kalebu unsur kayata wesi, nikel, tembaga lan titanium.Iki wesi dikenal kanggo Kapadhetan dhuwur, kekuatan lan resistance karat, nggawe wong migunani ing sawetara saka sudhut aplikasi industri.Sawetara kom...
    Waca liyane
  • Apa logam sing digunakake kanggo counterweight?

    Apa logam sing digunakake kanggo counterweight?

    Amarga Kapadhetan dhuwur lan bobot, tungsten umume digunakake minangka logam counterweight.Properti kasebut cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake counterweight sing kompak lan abot.Nanging, gumantung saka syarat khusus aplikasi kasebut, logam liyane kayata timbal, baja, lan sawetara ...
    Waca liyane
  • Apa tantalum dumadi?

    Apa tantalum dumadi?

    Tantalum minangka unsur kimia kanthi simbol Ta lan nomer atom 73. Iki kasusun saka atom tantalum kanthi 73 proton ing inti.Tantalum minangka logam transisi langka, hard, biru-abu-abu, mengkilat sing tahan banget kanggo korosi.Asring digabungake karo logam liyane kanggo nambah mekanisme ...
    Waca liyane
  • Apa warna tungsten sing digunakake kanggo aluminium?

    Apa warna tungsten sing digunakake kanggo aluminium?

    Ing industri pangolahan aluminium sing berkembang pesat saiki, milih bahan welding sing tepat dadi penting banget.Introduksi anyar saka teknologi inovatif disetel kanggo ngganti industri - nggunakake elektroda tungsten warna-tartamtu kanggo nambah kualitas lan ...
    Waca liyane
  • Apa unsur panas karo tungsten?

    Apa unsur panas karo tungsten?

    Elemen pemanas sing digawe karo tungsten digunakake ing macem-macem aplikasi suhu dhuwur amarga sifat tungsten sing luar biasa, kayata titik leleh sing dhuwur, kekuatan sing apik ing suhu sing dhuwur, lan tekanan uap sing sithik.Ing ngisor iki sawetara jinis unsur pemanas umum sing nggunakake tungst ...
    Waca liyane
  • Apa fitur sing mbedakake baja tungsten?

    Apa fitur sing mbedakake baja tungsten?

    Biasane nalika atose materi dhuwur, nyandhang resistance uga dhuwur;kekuatan lentur dhuwur, kateguhan impact uga dhuwur.Nanging sing luwih dhuwur atose materi, kekuatan mlengkung lan impact kateguhan luwih murah.Baja kacepetan dhuwur amarga kekuatan mlengkung dhuwur lan kateguhan impact, minangka ...
    Waca liyane
  • Kenapa tungsten ditambahake ing baja?

    Kenapa tungsten ditambahake ing baja?

    Tungsten ditambahake kanggo baja kanggo sawetara alasan: 1. Tambah atose: Tungsten mundhak atose lan nyandhang resistance saka baja, nggawe cocok kanggo aplikasi ngendi baja kudu tahan tingkat dhuwur saka nyandhang lan luh.2. Nambah kekuatan: Tungsten mbantu nambah kekuatan lan tough ...
    Waca liyane
  • Bakal ana owah-owahan anyar ing industri tungsten lan molybdenum ing 2024, apa sampeyan ngerti?

    Bakal ana owah-owahan anyar ing industri tungsten lan molybdenum ing 2024, apa sampeyan ngerti?

    Industri tungsten lan molybdenum samesthine bakal nyekseni pirang-pirang owah-owahan lan kesempatan anyar sing durung tau ana ing taun 2024, selaras karo evolusi struktur ekonomi global kanthi cepet lan terus maju inovasi teknologi.Amarga sifat fisikokimia sing unik, ...
    Waca liyane
  • Napa rega tungsten saiki dhuwur banget?

    Napa rega tungsten saiki dhuwur banget?

    Ing ilmu material lan manufaktur industri saiki, tungsten lan wesi banget digoleki bahan amarga sifat sing unik.Tungsten, logam langka karo titik leleh dhuwur banget, Kapadhetan dhuwur, atose pinunjul lan konduktivitas listrik banget, digunakake digunakake ...
    Waca liyane
  • Alasan kanggo fluktuasi rega elektroda tungsten?

    Alasan kanggo fluktuasi rega elektroda tungsten?

    Elektroda tungsten, aset invaluable kanggo industri welding, minangka alat indispensable kanggo operasi welding profesional amarga sifat unik lan sawetara saka aplikasi.Nanging, rega alat iki asring nuduhake fluktuasi sing luar biasa.Kok kaya ngono?Ayo njupuk l ...
    Waca liyane
  • Apa sifat paduan nikel tungsten?

    Apa sifat paduan nikel tungsten?

    Tungsten-nikel alloy, uga dikenal minangka tungsten heavy alloy, biasane kasusun saka tungsten lan nikel-wesi utawa nikel-tembaga matriks.Paduan iki nduweni sawetara sifat penting, kalebu: 1. Kapadhetan dhuwur: Paduan tungsten-nikel nduweni kapadhetan dhuwur, saéngga bisa digunakake ing aplikasi sing bobote ...
    Waca liyane