Palsu Tungsten molybdenum

Products

Industry Lighting

Lighting-industri-1

kita straighten lan anneal nggoleki kabel kita. kabel iki digunakake contone minangka filamen lampu halogen. kabel tungsten kita wis ngasilaken cahya lampu pijar wiwit 1990. Lan dina, logam refractory kita sing isih cahya cara. Contone, lampu halogen, lampu discharge kakiyatan dhuwur utawa LED.



Tampilan Online Chat!