Фалсификувани волфрам молибден

производи

осветлување индустрија

Осветлување индустрија-1

ние се исправи и изпичам нашата парична казна жица. Ова жица се користи на пример како нишки во халогени светилки. нашите волфрам жици се произведуваат светлина во лампи од 1990 година и денес, нашите огноотпорни метали се уште осветлување на патот. На пример, во халогени светилки, сијалици со празнење со висок интензитет или LED диоди.WhatsApp Онлајн Chat!