Фалсификувани волфрам молибден

производи

за нас

Фалсификувани е производител на добро знаат за огноотпорни метали во Кина. Со искуство од 20 години и повеќе од 100 развивање на производите, ние перфектно се разбере однесувањето и способностите на молибден, волфрам, Танталови и ниобиум. Во комбинација со други метални и керамички материјали, ние може да се прилагоди на својствата на металите токму на вашите специфични барања. Ние постојано се стремиме да се подобри ефикасноста на нашите материјали уште повеќе. Ние се симулира однесување на материјали во текот на производството и во апликации, да ги испита хемиски и физички процеси и за тестирање на нашите заклучоци во бетонски испитувања спроведени во соработка со нашите клиенти. Ние учествуваме во соработка со водечки истражувачки институти и универзитети во Кина.

Ние само што обезбедува врвен квалитет. Тоа е основната филозофија дели од страна на сите вработени. Нашиот квалитет тим создава потребните услови за тоа и ги документира резултатите за вас. Ние целосно се разбере нашата одговорност кон нашите клиенти, вработените и на животната средина.

Ние ви снабдување со производи со врвен квалитет, кои се специјално приспособени за употреба во вашите апликации. Ние се осигура безбедноста и здравјето на вработените. Да се ​​заштити животната средина и се внимателни во начинот на кој ние ги користиме суровини и енергија.

Поглед на Нашата фабрика

Нашите испита услуги:

1. металознание: Квалитативни и квантитативни опис на микроструктурата на материјали од метал, употреба на светло-оптички микроскоп, скенирање електронска микроскопија, енергија дисперзивна (EDX) и со дисперзија бранова должина (WDX) X-ray анализи.

2. Испитување без разрушување: Визуелна инспекција, тестирање боја пенетрација, испитување со магнетни прав, ултразвучно испитување, ултразвукот микроскопија, истекување на тестирање, испитување со вртложни струи, радиографски и термографски тестирање.

тестирање 3. Механички и технолошки материјали: Цврстина тестирање, тестирање на силата и вискозитет, тестирање на електрични својства, заедно со технолошките и фрактура механика процедури за испитување на температура до над 2 000 ° C.

4. Хемиска анализа: Atom спектрометрија, анализа на гас, хемиска карактеризација на прашоци, X-зраци техники, јонска хроматографија и thermophysical аналитички методи.

5. корозија тестирање: Испитување на атмосферска корозија, влажни корозија, отпорност на корозија во топи, корозија топол гас и електрохемиски корозија.

302

Тоа не е проблем, ако ви треба во црна и бела боја. Нашиот систем за управување со квалитетот ISO 9001: 2015 certification.we исто така имаат стандард за управување со животната средина ISO 14001: 2015 и стандард за здравје и безбедност за управување BS OHSAS 18001: 2007.WhatsApp Онлајн Chat!