ИСКЛУЧЕНИ ПРОИЗВОДИ

 • Forged е познат производител на огноотпорни метали во Кина.Forged е познат производител на огноотпорни метали во Кина.

  Производителот

  Forged е познат производител на огноотпорни метали во Кина.
 • Учествуваме во меѓународни соработки со водечки истражувачки институти.Учествуваме во меѓународни соработки со водечки истражувачки институти.

  Соработки

  Учествуваме во меѓународни соработки со водечки истражувачки институти.
 • Ние ве снабдуваме со производи со врвен квалитет кои се специјално прилагодени за употреба во вашите апликации.Ние ве снабдуваме со производи со врвен квалитет кои се специјално прилагодени за употреба во вашите апликации.

  Квалитет

  Ние ве снабдуваме со производи со врвен квалитет кои се специјално прилагодени за употреба во вашите апликации.
 • Нашиот систем за управување со квалитет има ISO 9001: 2015 сертификат.Нашиот систем за управување со квалитет има ISO 9001: 2015 сертификат.

  Сертификација

  Нашиот систем за управување со квалитет има ISO 9001: 2015 сертификат.

ЗА НАС

Forged е добро познат производител на огноотпорни метали во Кина.Со 20-годишно искуство и повеќе од 100 развојни производи, совршено го разбираме однесувањето и способностите на молибден, волфрам, тантал и ниобиум.Во комбинација со други метални и керамички материјали, можеме да ги приспособиме својствата на металите токму на вашите специфични барања.

ПОДРАЧЈЕ НА ПРИМЕНА

Вести за ПОСЕТА НА КЛИЕНТ

Каде е нашиот бизнис опсег: Досега имаме воспоставено системи за прози агенти во Алжир, Египет, Иран, Јужна Африка, Индија, Малезија и други земји од Југоисточна Азија.Исто така на Блискиот Исток и Јужна Америка.Имаме партнер и голем број клиенти.