PRODUKTET E PARAQITUR

 • Forged është një prodhues i njohur për metale zjarrduruese në Kinë.Forged është një prodhues i njohur për metale zjarrduruese në Kinë.

  Prodhuesi

  Forged është një prodhues i njohur për metale zjarrduruese në Kinë.
 • Ne marrim pjesë në bashkëpunime ndërkombëtare me institute kërkimore kryesore.Ne marrim pjesë në bashkëpunime ndërkombëtare me institute kërkimore kryesore.

  Bashkëpunimet

  Ne marrim pjesë në bashkëpunime ndërkombëtare me institute kërkimore kryesore.
 • Ne ju furnizojmë me produkte me cilësi të lartë që janë përshtatur posaçërisht për përdorim në aplikacionet tuaja.Ne ju furnizojmë me produkte me cilësi të lartë që janë përshtatur posaçërisht për përdorim në aplikacionet tuaja.

  Cilësia

  Ne ju furnizojmë me produkte me cilësi të lartë që janë përshtatur posaçërisht për përdorim në aplikacionet tuaja.
 • Sistemi ynë i menaxhimit të cilësisë ka certifikimin ISO 9001: 2015.Sistemi ynë i menaxhimit të cilësisë ka certifikimin ISO 9001: 2015.

  Certifikimi

  Sistemi ynë i menaxhimit të cilësisë ka certifikimin ISO 9001: 2015.

PËR NE

Forged është një prodhues i mirënjohur për metale zjarrduruese në Kinë.Me përvojë 20 vjeçare dhe më shumë se 100 zhvillime produktesh, ne kuptojmë në mënyrë të përsosur sjelljen dhe aftësitë e molibdenit, tungstenit, tantalit dhe niobit.Në kombinim me materiale të tjera metalike dhe qeramike, ne mund t'i përshtatim vetitë e metaleve pikërisht me kërkesat tuaja specifike.

FUSHA E APLIKIMIT

Lajme për VISITAT E KLIENTIT

Ku janë diapazoni i biznesit tonë: Deri më tani ne kemi krijuar sisteme agjentësh prosy në Algjeri, Egjipt, Iran, Afrikën e Jugut, Indi, Malajzi dhe vende të tjera të Azisë Juglindore.Gjithashtu në Lindjen e Mesme dhe Amerikën e Jugut.Ne kemi një partner dhe një numër të madh klientësh.