Rreth Nesh

Forged është një prodhues i mirënjohur për metale zjarrduruese në Kinë.Me përvojë 20 vjeçare dhe më shumë se 100 zhvillime produktesh, ne kuptojmë në mënyrë të përsosur sjelljen dhe aftësitë e molibdenit, tungstenit, tantalit dhe niobit.Në kombinim me materiale të tjera metalike dhe qeramike, ne mund t'i përshtatim vetitë e metaleve pikërisht me kërkesat tuaja specifike.Ne vazhdimisht përpiqemi të përmirësojmë performancën e materialeve tona edhe më tej.Ne simulojmë sjelljen e materialeve gjatë prodhimit dhe në aplikime, shqyrtojmë proceset kimike dhe fizike dhe testojmë përfundimet tona në provat konkrete të kryera në bashkëpunim me klientët tanë.Ne marrim pjesë në bashkëpunime me institutet kryesore kërkimore dhe universitetet në Kinë.

Ne ofrojmë vetëm cilësi të lartë.Kjo është filozofia themelore që ndajnë të gjithë punonjësit tanë.Ekipi ynë cilësor krijon kushtet e nevojshme për këtë dhe dokumenton rezultatet për ju.Ne e kuptojmë plotësisht përgjegjësinë tonë ndaj klientëve tanë, punonjësve dhe mjedisit.

Ne ju furnizojmë me produkte me cilësi të lartë që janë përshtatur posaçërisht për përdorim në aplikacionet tuaja.Ne garantojmë sigurinë dhe shëndetin e punonjësve tanë.Ne mbrojmë mjedisin dhe jemi të kujdesshëm në mënyrën se si përdorim lëndët e para dhe energjinë.

Një vështrim në fabrikën tonë

Certifikata

Shërbimet tona të ekzaminimit:

1. Metalografia: Përshkrim cilësor dhe sasior i mikrostrukturës së materialeve metalike, përdorimi i mikroskopit dritë-optik, mikroskopi elektronik skanues, analizat me rreze X me shpërndarje të energjisë (EDX) dhe me gjatësi vale (WDX).

2. Testimi jo destruktiv: Inspektimet vizuale, testimi i penetrimit të bojës, testimi i pluhurit magnetik, testimi me ultratinguj, mikroskopi me ultratinguj, testimi i rrjedhjeve, testimi i rrymës vorbull, testimi radiografik dhe termografik.

3. Testimi i materialeve mekanike dhe teknologjike: Testimi i fortësisë, testimi i forcës dhe viskozitetit, testimi i vetive elektrike së bashku me procedurat e provës së mekanikës teknologjike dhe të thyerjes në temperatura deri në mbi 2 000 °C.

4. Analiza kimike: spektrometria atomike, analiza e gazit, karakterizimi kimik i pluhurave, teknikat me rreze X, kromatografia jonike dhe metodat analitike termofizike.

5. Testimi i korrozionit: Testet e korrozionit atmosferik, korrozioni i lagësht, korrozioni në shkrirje, korrozioni i gazit të nxehtë dhe korrozioni elektrokimik.

302

Ky nuk është problem, nëse ju nevojitet bardh e zi.Sistemi ynë i menaxhimit të cilësisë ka certifikimin ISO 9001: 2015. ne gjithashtu kemi Standardin për Menaxhimin e Mjedisit ISO 14001:2015 dhe Standardin për Menaxhimin e Shëndetit dhe Sigurisë në Punë BS OHSAS 18001:2007.