Ngajalin tungsten molybdenum

Advanteges kami

  • pabrik

    pabrik

    Ngajalin mangrupa produsén dicaritakeun pikeun logam refractory di Cina.
  • Collaborations

    Collaborations

    Urang ilubiung dina collaborations internasional kalawan institutes panalungtikan ngarah.
  • kualitas

    kualitas

    Urang nyadiakeun anjeun kalayan produk-kualitas luhur nu husus diadaptasi keur dipake dina aplikasi Anjeun.
  • sertipikasi

    sertipikasi

    Sistim manajemén kualitas urang boga ISO 9001: sertifikasi 2015.

Forged is an well-know manufacturer for refractory metals in China. With 20 years’ experience and more than 100 product developments, we perfectly understand the behavior and capabilities of molybdenum, tungsten, tantalum, and niobium. In combination with other metallic and ceramic materials, we can adapt the properties of  metals precisely to your specific requirements.

Konsumén kami

batur sapagawean
pasangan-01
pasangan-02
pasangan-03

WhatsApp Online Chat!