Ngajalin tungsten molybdenum

produk

Aviation Jeung Pertahanan

Aviation-na-pertahanan

Tungsten, molybdenum, tantalum na niobium mangrupakeun bahan penting pikeun industri penerbangan jeung pertahanan alatan sipat maranéhanana: kuatna-suhu luhur, probability density jeung kakuatan tensile, machinability bahan maranéhna alus teuing, tur panangtayungan radiasi.



WhatsApp Online Chat!