Ngajalin tungsten molybdenum

produk

Industri palapis

coatings molybdenum mangrupakeun komponén krusial tina transistor ipis-film dipaké dina layar TFT-LCD. Ieu nyadiakeun kadali sakedapan sahiji titik-titik gambar individu (piksel) jeung akibatna mastikeun kualitas gambar utamana seukeut.

Dina metoda magnetron sputtering partikel logam leutik nu nguap tina target sputtering sarta lajeng disimpen salaku pilem ipis dina substrat kaca. Dina gancang, prosés palapis ekonomis ieu, sadayana bahan kudu minuhan kriteria kualitas pangluhurna. Anjeun tiasa ngandelkeun target logam sputtering urang.



WhatsApp Online Chat!