Ngajalin tungsten molybdenum

produk

Téknik médis

Pikeun maranéhanana alat sinar-X sarta tomographs komputer, pabrik alat médis nempatkeun trust maranéhanana di anodes cicing urang jeung target X-ray dijieunna tina TZM, MHC, alloy tungsten-rhenium na tungsten-tambaga. Kami tube na detektor komponén, contona dina bentuk rotors, komponén bearing, majelis katoda, emitters CT collimators na shieldings, anu ayeuna bagian pageuh ngadegkeun tina téhnologi diagnostik Imaging modern.

Radiasi X-ray lumangsung nalika éléktron decelerated di anoda. Sanajan kitu, 99% énérgi input dirobah jadi panas. logam urang bisa tahan dina hawa tinggi na mastikeun manajemén termal dipercaya dina sistem X-ray.

Médis-Lengineering

n widang radiotherapy kami mantuan di recovery ti puluhan rébu pasien. Di dieu, precision mutlak tur kualitas uncompromising penting. collimators multileaf urang jeung shieldings dijieun tina sabagian padet tungsten-beurat alloy logam Densimet® ulah nyimpang a millimeter ti Tujuan ieu. Aranjeunna mastikeun yén radiasi anu fokus dina cara sapertos nu tumiba kana jaringan diseased kalawan akurasi pinpoint. Tumor anu kakeunaan irradiation-precision tinggi bari jaringan cageur tetep dijagi.

Lamun datang ka karaharjaan manusa, urang resep janten dina kadali nu lengkep. ranté produksi urang teu mimitian ku purchasing tina logam tapi jeung réduksi tina bahan baku pikeun ngabentuk bubuk logam. Ngan dina cara kieu urang tiasa ngahontal purity bahan tinggi nu dicirikeun produk urang. Urang rancang komponén logam ci ti blanks bubuk porous. Ngagunakeun prosés husus ngabentuk jeung léngkah ngolah mékanis, kitu ogé kaayaan-of-nu-seni palapis sarta ngagabung téknologi, urang balikkeun ieu kana komponén kompléks maksimum performanceand kualitas beredar.



WhatsApp Online Chat!