Ngajalin tungsten molybdenum

produk

Tungsten beurat alloy

dénsitas luhur, formability alus teuing jeung machinability, résistansi korosi beredar, modulus luhur élastisitas, konduktivitas termal impressive jeung perluasan termal low. Urang nampilkeun: tungsten alloy logam berat urang.

Kami "Heavyweights" anu dipake, contona, dina industri penerbangan jeung aerospace, téhnologi médis, industri otomotif tur foundry atawa keur pangeboran minyak sarta gas. Urang sakeudeung hadir tilu tina ieu dihandap:

tungsten kami heavy metal alloy W-Ni-Fe jeung W-Ni-Cu boga dénsitas utamana tinggi (17.0 ka 18,8 g / cm3) jeung nyadiakeun shielding dipercaya ngalawan X-ray sarta radiasi gamma. Duanana W-Ni-Fe sarta bahan non-magnét kami W-Ni-Cu digunakeun pikeun shielding contona dina aplikasi médis tapi ogé dina minyak bumi jeung gas. Salaku collimators dina alat-alat terapi radiasi aranjeunna mastikeun hiji paparan akurat. Dina balancing timbangan kami ngagunakeun dénsitas utamana luhur tungsten alloy logam berat urang. W-Ni-Fe jeung W-Ni-Cu dilegakeun ngan saeutik pisan dina suhu luhur sarta dissipate panas utamana ogé. Salaku inserts kapang pikeun digawé aluminium foundry, aranjeunna bisa sababaraha kali dipanaskeun sarta tiis tanpa jadi regas.

Dina prosés Eléktro ngurangan Machining (nyah), logam nu machined ka tingkat ekstrim tina precision ku cara maké discharges listrik antara workpiece na éléktroda. Nalika tambaga jeung grafit éléktroda henteu nepi ka pakasaban, ngagem-tahan éléktroda tungsten-copper- anu bisa mesin malah logam teuas tanpa kasusah. Dina nozzles semprot plasma keur industri palapis, sipat bahan tina tungsten jeung tambaga deui pelengkap karana sampurna.

Infiltrated tungsten logam logam beurat diwangun ku dua komponen bahan. Dina mangsa proses manufaktur dua-panggung, basa sintered porous geus mimiti dihasilkeun tina komponén jeung titik lebur luhur, contona logam refractory, saméméh liang kabuka nu lajeng infiltrated jeung komponén liquified jeung titik lebur handap. Sipat komponén individu tetep unchanged. Nalika inspected handapeun mikroskop, sipat unggal sahiji komponén neruskeun jadi dibuktikeun. Di tingkat makroskopis kitu, sipat sahiji komponén individu digabungkeun. Salaku bahan logam hibrid, anu bahan anyar bisa, contona, boga konduktivitas termal anyar jeung nilai ékspansi termal.

THA

logam tungsten-beurat fase-sintered cairan anu dijieun tina campuran powders logam dina proses produksi-salengkah salila komponén kalawan titik lebur handap nu dilebur onto maranéhanana jeung titik lebur luhur. Salila fase map, komponén ieu ngabentuk alloy jeung pamadegan nu boga titik lebur luhur. Malah loba nu tungsten, nu boga hiji titik lebur tinggi, bubar salila fase map. fase cair bahan komposit sintered Plansee urang kauntungan tina probability density komponén tungsten urang, modulus of élastisitas jeung kamampuhna pikeun nyerep X-ray sarta radiasi gamma tanpa nalangsara ti salah sahiji drawbacks pakait jeung ngolah tungsten murni Dina jelas, koefisien of ékspansi termal jeung konduktivitas termal tur listrik tina komponén fase-sintered cair gumantung ka extent pisan hébat dina komposisi aub dina fase map.

Deui-matak bahan sakaligus ngagabungkeun sipat bahan dua komponen bahan béda. Salila prosés ieu, bahan diri nu dipikagaduh dina kaayaan aslina maranéhanana sarta dijilid ukur dina hiji simpang ipis. The logam anu datar di kapang pikeun ngahasilkeun beungkeut tina ukur sababaraha mikrométer dina ukuranana. Teu kawas las na soldering téhnik, metoda ieu sabagian stabil sarta ensures konduksi termal optimum.



WhatsApp Online Chat!