Lidhjet e falsifikuara të molibdenit Dado gjashtëkëndore molibdeni M4 M5 M6

Përshkrim i shkurtër:

Molibdeni është i njohur për pikën e tij të lartë të shkrirjes, forcën dhe rezistencën ndaj korrozionit, duke e bërë atë një material të vlefshëm në një sërë aplikimesh industriale.Lidhjet e molibdenit të farkëtuar përdoren zakonisht në industri të tilla si hapësira ajrore, mbrojtja dhe prodhimi, ku forca e lartë dhe rezistenca ndaj temperaturës së lartë janë kritike.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Metoda e prodhimit të arrës gjashtëkëndore të molibdenit

Metoda e prodhimit të arrave gjashtëkëndore të molibdenit zakonisht përfshin disa hapa kyç:

Përzgjedhja e materialit: Molibdeni me pastërti të lartë zgjidhet si lëndë e parë për prodhimin e arrave.Molibdeni i përdorur duhet të ketë përbërjen e duhur kimike dhe vetitë mekanike për të përmbushur kërkesat e produktit përfundimtar.Formëzimi: Hapi i parë është zakonisht farkëtimi i materialit të molibdenit në një shufër ose shufër gjashtëkëndore.Kjo zakonisht arrihet përmes proceseve të tilla si farkëtimi i nxehtë, ku molibden nxehet në temperatura të larta dhe më pas formësohet duke përdorur një prerje ose çekiç për të marrë profilin e dëshiruar gjashtëkëndor.Përpunimi: Shufra gjashtëkëndore e falsifikuar e molibdenit përpunohet më pas në dimensionet e sakta të kërkuara për arrë.Kjo mund të përfshijë operacione rrotullimi, bluarjeje ose prerjeje për të formuar formën gjashtëkëndore dhe për të prodhuar fijet e nevojshme dhe veçoritë e tjera.Trajtimi termik: Pas përpunimit, arrat gjashtëkëndore të molibdenit mund t'i nënshtrohen një procesi të trajtimit të nxehtësisë për të rafinuar vetitë e materialit dhe për të përmirësuar forcën e tij mekanike dhe karakteristikat e tjera.Kontrolli i cilësisë: Gjatë gjithë procesit të prodhimit, zbatohen masa të ndryshme të kontrollit të cilësisë për të siguruar që arrat e molibdenit plotësojnë kërkesat e specifikuara për dimensionet, tolerancat, vetitë e materialit dhe performancën.Mbarimi i sipërfaqes: Në varësi të aplikimit dhe kërkesave të klientit, arrat e molibdenit mund t'i nënshtrohen proceseve të përfundimit të sipërfaqes si pastrimi, lustrimi ose veshja për të përmirësuar pamjen e tyre, rezistencën ndaj korrozionit ose veti të tjera funksionale.

Në përgjithësi, metoda e prodhimit të arrave gjashtëkëndore të molibdenit përfshin një sërë hapash për të kthyer lëndën e parë të molibdenit në një arrë të përfunduar me formën, madhësinë dhe vetitë e kërkuara për përdorimin e synuar.Çdo hap kërkon kontroll të saktë dhe të kujdesshëm për të siguruar cilësinë dhe integritetin e produktit përfundimtar.

Perdorimi iArrë gjashtëkëndore molibden

Arrat gjashtëkëndore të molibdenit përdoren shpesh në temperatura të larta dhe mjedise gërryese ku arrat standarde të çelikut mund të mos jenë të përshtatshme.I njohur për pikën e lartë të shkrirjes, forcën dhe rezistencën ndaj korrozionit, përdorimi i molibdenit i bën këto arra ideale për aplikime në industri të tilla si hapësira ajrore, mbrojtja dhe automobilat.Ato janë projektuar posaçërisht për t'i bërë ballë temperaturave ekstreme dhe janë të përshtatshme për përdorim në motorë, turbina dhe pajisje të tjera me temperaturë të lartë.Për më tepër, rezistenca e tyre ndaj korrozionit i bën ato të vlefshme në përpunimin kimik ku ka kontakt të shpeshtë me materiale korrozive.Forma gjashtëkëndore lejon instalimin dhe heqjen e lehtë duke përdorur mjete standarde, duke siguruar një zgjidhje të sigurt dhe të sigurt fiksimi.Këto dado përdoren shpesh së bashku me bulona molibden, stufa ose lidhës të tjerë për të siguruar komponentët dhe strukturat në mjedise sfiduese.

Si përmbledhje, përdorimi i arrave gjashtëkëndore të molibdenit është kritik në aplikimet ku temperaturat e larta, korrozioni dhe stresi mekanik kërkojnë një zgjidhje të qëndrueshme dhe të besueshme fiksimi.

Parametri

Emri i produktit Arrë gjashtëkëndore molibden
Materiali Mo1
Specifikim Të personalizuara
Sipërfaqe Lëkurë e zezë, e larë me alkali, e lëmuar.
Teknika Procesi i sinterizimit, përpunimi
Pika e shkrirjes 2600 ℃
Dendësia 10.2 g/cm3

Mos ngurroni të na kontaktoni!

Wechat: 15138768150

WhatsApp: +86 15236256690

E-mail :  jiajia@forgedmoly.com

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni